T: 035-5882284

E: info@inkstationsoest.nl

Neem een kijkje in de winkel!

 

Sinds oktober 2012 zitten we met onze Inkstation winkel in Soest op de Steenhoffstraat 61a. Een driemaal groter pand dan het pand aan de Soesterbergsestraat nummer 8, waar wij eerst 7 jaar gezeten hebben.

Voor het navullen van inkt en tonercartridges, maar ook voor een ruim assortiment aan nieuwe inkt- en tonercartridges, bent u bij Inkstation Soest aan het juiste adres.

Bij Inkstation Soest kunt u ook uw DHL pakjes halen en inleveren.

Veel cartridges kunnen we voor u navullen, klaar terwijl u wacht. U spaart niet alleen het milieu maar ook uw portemonnee. U kunt besparen tot 80% op de prijs van uw cartridges.

Wilt u weten wat het navullen van uw cartridges gaat kosten? Neem vrijblijvend contact met ons op. Dan vertellen we u graag wat de kosten gaan worden en waar u op kunt letten om samen voor een goede afdruk te zorgen.

We gebruiken inkt die ook daadwerkelijk in uw cartridge thuis hoort. We werken niet met universele inkten. Die bestaan gewoon weg niet. Uw cartridge verdient de inkt die erin thuis hoort. Onze inkten zijn in het verleden zelfs beoordeeld geweest door de consumentenbond. Een aantal type inkt is beter beoordeeld dat het origineel. Daar zijn we trots op!

Daarnaast vindt u bij Inkstation Soest een servicebalie waar u zelf kunt scannen, printen, inbinden, kopiƫren en lamineren.

Betaalmogelijkheden:

– pin
– contant
– creditcard

Links

Hulp nodig bij het installeren van uw printer?

Inkstation Soest ICT-Inleverpunt

Hoe werkt het DHL servicepunt?