T: 035-6914562

E: info@inkstationbussum.nl

 

Sinds mei 2006 zitten we met de Inkstation winkel in Bussum op de Brinklaan nummer 70. We zitten op de Brinklaan tussen allemaal andere specialisten. We voelen ons daar helemaal thuis.

Voor het navullen van inkt en tonercartridges bent u bij Inkstation Bussum aan het juiste adres. Veel cartridges kunnen we voor u navullen, klaar terwijl u wacht. U spaart niet alleen het milieu maar ook uw portemonnee. U kunt besparen tot 80% op de prijs van uw cartridges.

Inkstation Bussum is het adres voor het navullen van uw cartridges.

Wilt u weten wat het navullen van uw cartridges gaat kosten? Neem vrijblijvend contact met ons op. Dan vertellen we u graag wat de kosten gaan worden en waar u op kunt letten om samen voor een goede afdruk te zorgen.

We gebruiken inkt die ook daadwerkelijk in uw cartridge thuis hoort. We werken niet met universele inkten. Die bestaan gewoon weg niet. Uw cartridge verdient de inkt die erin thuis hoort. Onze inkten zijn in het verleden zelfs beoordeeld geweest door de consumentenbond. Een aantal type inkt is beter beoordeeld dat het origineel. Daar zijn we trots op!

Betaalmogelijkheden:

– pin
– contant
– creditcard

Links

Inkstation Bussum ICT-Inleverpunt

Hulp nodig bij het installeren van uw printer?