De volgende aanbiedingen gelden in al onze winkels, tot en met zaterdag 5 januari 2019:

Kom navullen en krijg een kerstkadootje!

Elke klant die in onze winkels een inkt- en of tonercartridge komt laten navullen krijgt van ons een kerstmuts gratis!
Wilt u weten of uw inkt- of tonercartridge kan worden nagevuld? Vul uw printertype of cartridgenummer en e-mailadres dan in op www.oeps-inktop.nl/navullen en sturen u een mail.

HP Officejet 5232

Met de draadloze alleskunner HP Officejet 5232 kunt u naast faxen, scannen en kopiëren, ook automatisch dubbelzijdig printen. Print gemakkelijk vanaf uw smartphone of tablet, via e-Print of airprint. Deze printer wordt geleverd inclusief een zwarte en een kleuren cartridge. Deze cartridges kunnen weer worden nagevuld voor 10 euro per stuk. Ook kunt u kiezen voor nieuwe cartridges met een XL capaciteit. Deze vullen we weer na voor 12 euro per stuk.

U betaalt in onze winkels nu voor de HP Officejet 5232 geen € 99,95 maar € 64,95

Lamy kado set

In de prachtige kado set van Lamy zitten een Lamy tipo 339 zilveren rollerball en een vulpotlood. Deze set is speciaal samengesteld voor de decembermaand. De balpen en het vulpotlood zijn voorzien van een ronde schacht, sterke clip en ribbels voor extra grip. De navullingen hiervoor koopt u natuurlijk gewoon weer in onze winkels.
U betaalt voor deze kado set nu maar € 9,95

Edding Raamtekenweken + aanbieding!

De edding raamtekenweken zijn weer begonnen! Ook dit jaar vallen er weer heel veel leuke prijzen te winnen. Meedoen is heel simpel, en leuk! Upload voor 21 december 2018 een foto van uw raamtekening op social media met de #raamtekenweken
Voor meer informatie over deze wedstrijd kijkt u op www.edding.nl

In onze winkels kunt u terecht voor de edding raamtekenstiften. U kiest bij ons uit een dunne of dikke variant en uit diverse kleuren. Vanaf € 3,50 per stuk.
Nu krijgt u van ons elke 3e gratis!
* variëren in diktes mag, u krijgt dan de voordeligste van de 3 van ons gratis.