Aanbieding van de maand : Januari
Een professionele start

De Brother MFC-J6530DW is dé ideale zakelijke inkjetprinter voor op een klein of groot kantoor. 

Dankzij de hoge printsnelheden, de bekabelde en draadloze netwerkverbinding en diverse geavanceerde scanfuncties is deze professionele all-in-one inkjetprinter de meest betrouwbare en veelzijdige keuze. Gemakkelijk dubbelzijdig printen en scannen tot A3-formaat via de automatische documentinvoer. Met een papierlade van 250 vel en een handinvoer voor 1 vel is deze all-in-one goed voorbereid op het probleemloos printen van speciale papiersoorten en enveloppen. 

Eenvoudig en snel printen van en scannen naar je smartphone of tablet via AirPrint, Google Cloud Print™ en Brother iPrint&Scan via het bekabelde of draadloze netwerk. 
De printer maakt gebruik van 4 individuele inktcartridges met een grote inhoud. We hebben de originele cartridges hervuld in onze winkels op voorraad, we werken hier met een omruilsysteem.  

De Brother MFC-J6530DW koop je nu in onze winkels voor maar € 129,95

 

Een opgeruimde start

Januari is de maand om je administratie van het vorige jaar op te ruimen. Een behoorlijke klus waar je goed tegenop kan zien. Wij maken het leuk en gemakkelijk.

Wat weg kan gooi je in onze Rexel papierversnipperaar. Vernietig tot 6 vel tegelijkertijd in kleine snippers. Capaciteit opvangbak 15 liter. En ook nietjes en paperclips vernietigt hij gewoon mee. Nu voor € 69,95.

En wat bewaard en opgeruimd moet worden, berg je overzichtelijk op in onze ordners. Een doos met 20 stuks voor € 24,95