De volgende nieuwe aanbiedingen gelden in al onze winkels:
Feest in Amersfoort en iedereen viert mee!

Onze winkel in Amersfoort, op Leusderweg 196, is de afgelopen week grondig onder handen genomen. De winkel is voorzien van een nieuwe pui, nieuwe vloer, nieuwe meubels en frisse verf op de muren. Op donderdag 1 november openen we om 10.00 uur weer de deuren, u bent van harte welkom om onze hernieuwde winkel te komen bekijken. Natuurlijk is dit een feestje waard!

Daarom vieren we dit in al onze winkels; Op donderdag 1, vrijdag 2 en zaterdag 3 november 2018 geven wij u 50% korting op het navullen van uw inkt- en tonercartridges.
Daarnaast geven wij deze dagen ook 10% korting op nieuwe originele inktcartridges uit onze winkelvoorraad.


Brother ‘beste koop’ printer + kado
De zuinige alleskunner DCP-J4120DW werd door de Consumentenbond al uitgeroepen als ‘Beste Koop’. En dat is niet voor niets!
Printen tot A3 formaat, scannen, kopiëren, automatisch dubbelzijdig printen en communiceren met elke smartphone en tablet. Deze all-in-one printer is zuinig in het verbruik, en werkt met grote cartridges die ook nog eens heel goed en voordelig na te vullen zijn. Navullen kan al voor 7 euro per kleur en vanaf 10 euro voor een zwarte cartridge.

U betaalt in onze winkels voor de DCP-J4120DW nu € 108,95 en u krijgt hier van ons een Brother P-touch labelprinter t.w.v € 14,95 bij kado!
* De P-touch is niet inwisselbaar voor geld/korting.
 

Print kopieer papier
In onze winkels koopt u het HP office pink ream papier, dit is een helderwit 80 grams papier van mooie kwaliteit en geschikt voor elke inkjet- of laserprinter. Per pak dat we verkopen gaat 10 cent naar KWF Kankerbestrijding in de strijd tegen borstkanker.
Voor een pak à 500 vel betaalt u bij ons € 3,95.

Voor een doos met 5 pakken betaalt u nu maar € 14,95


Gekleurd papier
Grasgroen, goudgeel, ivoor, diepblauw of voor wie niet kan kiezen een pak gemengde kleuren. Schitterende kwaliteit gekleurd A4 papier in bijna alle kleuren van de regenboog. Geschikt voor in de printer, om mee te knutselen, te vouwen, op te tekenen.
Pakken van 50 en 100 vel in de gewichten van 80, 120 en 160 gram. Vanaf 3,95 per pak.
Nu elk 2e pak voor € 1,-
Het goedkoopste pak van de twee krijgt u van ons voor 1 euro.