Derwent Academy woodenbox 

in al onze winkels geldig van woensdag 11 t/m dinsdag 17 december.

De Derwent Academy woodenbox is een prachtig kado voor de beginnende artiest of hobbyist. Deze mooie houten kist is goed gevuld met de mooiste Derwent producten. Inhoud: 30 potloden, waaronder
12 Academy kleurpotloden (zuur geel, dieprood, roze, paars, donkerblauw, lichtblauw, zeegroen, olijfgroen, limoen groen, terracotta, grijs, wit),
12 Academy aquarel potloden (cadmium geel, diep oranje, rood, karmijnrood, fel roze, ultramarijn, blauw, donkergroen, lichtgroen, oker geel, gebrande omber, zwart) en
6 Academy schetspotloden. Maar ook een puntenslijper, een potloodgum, A5 schetspapier, een penseel en een projectblad. Het projectblad bevat nuttige technieken en een voorbeeld van het potloodbereik.

Nu in onze winkels voor maar € 19,95

Lamy & Leuchtturm1917

in al onze winkels geldig van woensdag 4 t/m dinsdag 31 december

Een prachtig Lamy assortiment vindt u in onze Inkstation winkels.
Lamy is een duitse schrijfwarenproducent die al meer dan 50 jaar top kwaliteit schrijfwaren ontwerpt en produceert. Een populair merk bij menig verzamelaar.

Kies een vulpen, balpen, roller, kalligrafiepen of potlood uit bijvoorbeeld de Al-star, Safari of logo serie. In kleuren als ocean blue, grafiet, black purple en smaragd. Maar ook in zwart, rood, geel en blauw.

Bij aankoop van een pen uit het prachtige Lamy assortiment, krijgt u nu 10% korting op de aanschaf van een Leuchtturm1917 notebook. 

* niet geldig in combinatie met andere acties

 

De edding krijtmarker

geldig in al onze winkels van woensdag 20 november t/m dinsdag 31 december 2019

Deze edding is niet alleen geschikt voor creatief hobbyen thuis, maar is ook een favoriet instrument in gelegenheden als restaurants, bars of de glasindustrie. De edding krijtmarker geeft zeer goed dekkende, vloeibare krijtkleuren op gladde oppervlakken zoals (school)borden, spiegels en glas. De kleuren blijven scherp op het oppervlak staan, maar kunnen eenvoudig met een vochtige doek worden verwijderd. Verkrijgbaar in 2 verschillende diktes en diverse kleuren.

Nu 2 + 1 gratis!
Variëren in kleur en dikte mag, de goedkoopste krijgt u gratis mee.

Leuchtturm1917 & Lamy

geldig in al onze winkels van woensdag 13 november t/m dinsdag 31 december 2019

De Leuchtturm1917 notebooks zitten vol met slimme details, zoals genummerde pagina’s en een index om een eigen inhoud te creëren. De laatste 8 pagina’s zijn geperforeerd, zodat deze eruit kunnen worden gehaald en ook heeft ieder notitieboek labels om gemakkelijk te archiveren. Het notitieboek is genaaid, zodat deze open blijft liggen op tafel. Kies in onze winkels uit verschillende kleuren en formaten. De Leuchtturm1917 notebooks zijn er in gelinieerde, blanco en dotted uitvoering.
Koopt u in één van onze winkels een notebook van Leuchtturm1917 dan krijgt u van ons 10% korting op een prachtige Lamy (vul)pen.
#kadotip