Vanaf voorjaar 2018 kunt u onze eigen Inkstation luchtballon zien overvaren! Op deze pagina houden we u op de hoogte met al het nieuws over onze ballon. Ook kunt u meedoen aan onze winactie om kans te maken op een ballonvaart voor 2 personen met de Inkstation Luchtballon.

De Inkstation luchtballon is 20 meter hoog, geschikt voor drie passagiers en met een oppervlakte van ruim 1.100 m2 is hij duidelijk zichtbaar boven de omgeving van onze Inkstation winkels in Amersfoort, Barneveld, Bussum, Ede, Nijkerk en Soest. 
De ballonvaarten worden verzorgd door Wiegers Ballonvaarten | Mee Omhoog Ballonvaarten

Boek uw ballonvaart op www.meeomhoog.nl/inkstation

Win een ballonvaart voor 2 personen!

Wilt u ook zo’n onvergetelijke ballonvaart meemaken met de Inkstation luchtballon? Vul onderstaande gegevens in en maak kans op een unieke ervaring voor 2 personen!  

Meedoen kan tot en met 31 mei 2018. De winnaar maken we op deze pagina bekend in de eerste week van juni 2018.  Over de uitslag wordt verder niet gecorrespondeerd.

Ik wil kans maken op een ballonvaart!

Vul uw gegevens in en maak de slagzin zo origineel mogelijk af.
  • maak de slagzin af om kans te maken op de ballonvaart voor 2 personen.

Print gratis een Inkstation luchtballon kleurplaat!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inkstation, het adres in de regio voor alles wat met uw printer te maken heeft. Met meer dan 400 originele cartridges, 10-tallen printers en een zeer ruim assortiment kantoorartikelen op voorraad zijn we de specialist! En let wel, door onze kennis en kunde kunnen we met hoge kwaliteit cartridges navullen.
Wilt u weten wat u kunt besparen? Ontdek het hier.

 

Inkstation Luchtballon logboek