Het strooigoed ligt in de winkel, het speelgoedboek is in huis en de eerste verlanglijstjes worden al gemaakt. Het is zover: Sinterklaas is in het land! Een spannende tijd voor kinderen.

Kunnen ze niet wachten met het zetten van de schoen? En kijken ze vol verwachting uit naar pakjesavond? Om het aftellen tot dit gezellige avondje leuker én inzichtelijker te maken voor kinderen hebben we een cadeautje: een handige Sinterklaas aftelkalender!

Met de printbare aftelkalender kunnen kinderen op een leuke manier de dagen tot pakjesavond aftellen en weten ze hoeveel nachtjes ze nog moeten slapen. Door iedere dag één vakje in te kleuren komt pakjesavond steeds dichterbij! Voor de Sinterklaas aftelkalender zijn  dan ook alleen papier en kleurpotloden of -stiften nodig.

De aftelkalender kun je gratis downloaden, print ‘m vervolgens uit en hang ‘m op een handige plek neer. Of maak er een leuk schoencadeautje van! De kalender telt af vanaf 17 november: dé dag dat de stoomboot uit Spanje weer aankomt.

U downloadt HIER de Sinterklaas aftelkalender. De aftelkalender is een A4 formaat. Een cadeautje van ons voor u!