Na jaren op Langstraat 82 zijn wij in maart 2017 verhuisd naar Langstraat 101. Een ruimere winkel met groter assortiment kantoorartikelen, printers en cartridges. Ook vindt u in de winkel een zelf-servicebalie waar u kunt printen, scannen, kopiĆ«ren, inbinden en lamineren.

Voor het navullen van inkt en tonercartridges bent u bij Inkstation Barneveld aan het juiste adres. Veel cartridges kunnen we voor u navullen, klaar terwijl u wacht. U spaart niet alleen het milieu maar ook uw portemonnee. U kunt besparen tot 80% op de prijs van uw cartridges. Wilt u weten wat het navullen van uw cartridges gaat kosten? Neem vrijblijvend contact met ons op. Dan vertellen we u graag wat de kosten gaan worden en waar u op kunt letten om samen voor een goede afdruk te zorgen.

We gebruiken inkt die ook daadwerkelijk in uw cartridge thuis hoort. We werken niet met universele inkten. Die bestaan gewoon weg niet. Uw cartridge verdient de inkt die erin thuis hoort. Onze inkten zijn in het verleden zelfs beoordeeld geweest door de consumentenbond. Een aantal type inkt is beter beoordeeld dat het origineel. Daar zijn we trots op!

Bij Inkstation Barneveld kunt u ook uw DHL pakjes afhalen en inleveren.

Betaalmogelijkheden:

– pin
– contant
– credit card

Links

Inkstation Barneveld ICT-Inleverpunt

Hulp nodig bij het installeren van uw printer?

Hoe werkt het DHL servicepunt?