T: 033-4480772                        

E: info@inkstation-amersfoort.nl

Neem een kijkje in de winkel!

 

Sinds november 2011 hebben we onze deuren op de Leusderweg 196 geopend. We zitten op de Leusderweg tussen allemaal andere specialisten. We voelen ons daar helemaal thuis. In november 2018 is de winkel verbouwd tot een ruimere en vernieuwde winkel. 

Voor het navullen van inkt- en tonercartridges bent u bij Inkstation Amersfoort aan het juiste adres. Veel cartridges kunnen we voor u navullen, klaar terwijl u wacht. U spaart niet alleen het milieu maar ook uw portemonnee. U kunt besparen tot 80% op de prijs van uw cartridges.Wilt u weten wat het navullen van uw cartridges gaat kosten? Neem vrijblijvend contact met ons op. Dan vertellen we u graag wat de kosten gaan worden en waar u op kunt letten om samen voor een goede afdruk te zorgen.

Bij Inkstation Amersfoort kunt u ook uw DHL pakjes halen en inleveren.

We gebruiken, bij het vullen van cartridges, inkt die ook daadwerkelijk in uw cartridge thuis hoort. We werken niet met universele inkten. Die bestaan gewoon weg niet. Uw cartridge verdient de inkt die erin thuis hoort. Onze inkten zijn in het verleden zelfs beoordeeld geweest door de consumentenbond. Een aantal type inkt is beter beoordeeld dat het origineel. Daar zijn we trots op!

Betaalmogelijkheden:

– pin
– contant
– creditcard

 

Links

Hulp nodig bij het installeren van uw printer?

Inkstation Amersfoort ICT-Inleverpunt

Hoe werkt het DHL servicepunt?