Heeft u problemen met uw computer? Dan helpen wij u op afstand via Inkstation Computer Ondersteuning.
Dus geen gesleep met uw computer of maken van een afspraak en geen dure voorrij kosten. Voor vragen over uw printer en /of cartridges kunt u gewoon gratis bij 1 van onze winkels terecht.

Het is heel simpel, u download en opent Inkstation Computer Ondersteuning door op de afbeelding te klikken. Bel dan naar telefoonnummer 085-022 0077

Telefonisch overlegt u met ons uw computerprobleem, waarbij wij indien nodig mee kunnen kijken en uw computer even kunnen overnemen.

De kosten hiervan starten vanaf het moment dat er via de Inkstation Computer Ondersteuning wordt meegekeken en bedragen € 17,95 ( incl btw ) per 15 minuten. De verwachte kosten worden vooraf met u besproken, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Dit alles wordt mede mogelijk gemaakt door de samenwerking met Gflex uit Putten. Gflex is een bedrijf met volop gedegen Kennis, Kunde en Kwaliteit tav alles wat met uw PC/laptop/internet/smartphone/tablets te maken heeft. Ze staan u graag en efficiënt te woord. De factuur van de gemaakte kosten zult u vanuit Gflex ontvangen en aan Gflex voldoen. Zo staat Inkstation, samen met Gflex, voor u klaar. Nu ook met oplossing voor alle ICT vraagstukken.

Voor vragen over uw printer en /of cartridges kunt u gewoon gratis bij 1 van onze winkels terecht of maak gebruik van onze chatfunctie.

Inkstation Computer Ondersteuning
Klik op de afbeelding om Inkstation Computer Ondersteuning te starten.