geldig in al onze winkels van maandag 9 juli tot en met zaterdag 11 augustus 2018.
(met uitzondering van de Sandd zegel actie)

1 miljoen!

Inkstation heeft al ruim 1 miljoen cartridges nagevuld sinds onze start 13 jaar geleden. Bij navulling gaat er vaak meer inkt in een cartridge dan in het origineel, de cartridge wordt hergebruikt in plaats van weggegooid en de navulprijs is lager dan de aanschaf van een nieuwe cartridge. Alleen maar voordelen dus.

Ons Green Label kwaliteitsstempel heeft daarom groen licht gekregen. Het label staat voor milieuvriendelijk,  prijsbewust en kwalitatief hoogstaand. Hier zijn we trots op!

Om dit te vieren krijgt u bij twee nagevulde cartridges ook een lichtje van ons cadeau. Groen of in een andere zomerse tint.

Zolang de voorraad strekt

edding + edding = kans op een luchtballonvaart!

Bij edding is niets te gek. Of u nu een stift zoekt voor op porselein, metaal, cd’s, textiel of gewoon papier. Een dikke markeerstift, kleurige gelpen of fineliner. In het uitgebreide edding assortiment in onze winkels, vindt u de juiste stift of pen. 

Bij aanschaf van 2 edding artikelen maakt u nu kans op een luchtballonvaart in onze eigen Inkstation Luchtballon. Hoe meer edding u koopt, hoe meer kans u maakt!

25% korting op Ewent

Ik ga op vakantie en neem mee.. De gecertificeerde producten van Ewent. Deze geven u ook op vakantie de juiste spanning. Geen rare meldingen en geen storingen. Ze doen wat ze moeten doen voor probleemloos opladen. Dat is pas ontspannen genieten! 

U krijgt bij ons nu 25% korting op alle Ewent oplaadkabeltjes!

Maar ook voor alle thuisblijvers hebben we een leuke aanbieding. Op zolder een slechte Wifi? Vergroot het bereik van uw draadloos netwerk met een Wifi repeater. 
Of was u toe aan een nieuwe (draadloze) muis? Of een toetsenbord?

U krijgt nu bij ons ook 25% korting op het overige Ewent assortiment.

Sandd zegelactie: elk 4e vel gratis!

U profiteert tot en met 31 juli 2018 in onze winkels van extra voordeel!

Koop nu in onze winkels 3 vellen Sandd zegels en ontvang het 4e vel gratis! *

Daarnaast maakt u dan gelijk ook kans op een ballonvaart in de Inkstation Luchtballon.

*Alle combinaties zijn mogelijk, u krijgt het goedkoopste vel van de 4 gratis. U mag zo vaak meedoen als u maar wilt. Bij bestellingen van boven de € 500,- is thuisbezorging mogelijk. Vraag in de winkel om meer informatie.

Deze unieke actie geldt alleen in onze Inkstation winkels.
Meer info op: www.sandd.nl/zegelactie