geldig in al onze winkels tot en met zaterdag 9 december 2017.

Komende weken hebben we wat te vieren, we bestaan namelijk alweer 12,5 jaar! En dat vieren we graag met u, door de komende weken fantastische aanbiedingen in onze winkels te hebben. 

Brother Labelprinter 

De Brother QL-700 is een snelle, professionele thermische labelprinter waar u in een oogwenk labels mee maakt. Ideaal voor op kantoor of thuis.

Maak papieren (adres-)labels en plak deze op uw kerstkaarten, archiefmappen, enveloppen, pakketten en dvd’s. Kies voor voorgesneden adreslabels  of een doorlopende rol en print tot een lengte van 1 meter. Met de supersnelle afdruksnelheden tot 93 standaard adreslabels per minuut bespaart u tijd. Of u nu één label afdrukt of meerdere in één keer, met de handige automatische snijeenheid gaat het snel.

Maak een ontwerp op de ingebouwde software op de labelprinter of installeer de bijgeleverde software voor het ontwerpen van een complexer label op uw laptop of pc.
De Brother QL-700 labelprinter kost nu in onze winkels maar € 37,50 

 

Een labeltje

Wist u dat een thermische printer, zoals de QL-700 labelprinter, geen gebruik maakt van inkt- of tonercartridges? Enkel het papier (de labels) moet als dit op is vervangen worden. De printer gebruikt warmte om een afdruk op het papier te zetten door papier dat bij verhitting zwart kleurt. 

De Brother rollen met labels vindt u standaard in ons winkelassortiment, we bieden een ruime keus aan voorgesneden labels en doorlopende rollen. Voor 2 stuks Brother DK-22205 doorlopende rollen van 62mm breed en bijna 31 meter lang betaalt u nu in onze winkels maar € 25,-